Vindere på Westminster, Verdensudstillingen og Crufts

Disse billeder fortæller alt, og det er bare tre ud af mange herlige highlights, vi har oplevet i udstillingsringen.


USACH MACH3 Blicci's Sandra Dee - *Star* vinder BIM i Westminster, USA, 2002
Ejer og handler: Andrea Samuels


DKCH SECH WW03 KLBV03 KLBCH Blicci's Tiny Trixie
vinder BIR, Cert, CACIB og titlen Verdensvinder ved Verdensudstillingen i Dortmund, Tyskland, 2003


DKCH SECH FICH NORDCH INTCH KLBCH DKKV06 Blicci's U Are My Universe
vinder Reserve Best Dog (Reserve CC) på Crufts, England, 2006.

 

Blicci er også: Et hjem for hunde og hundeelskere

Fem generationer

5 generationer i sneen: Fra venstre Pepstar's Call Girl, og hendes phalene afkom i 4 generationer:  DKCH WA97 SCH INTCHKBHV98 KLBCH KBHV01 Blicci's Little Wonder, NORV00, DKCH, KBHV02, KLBCH, DKKV02 Blicci's Rainbow Wonder, DKCH SCH VV03 KLBV03 Blicci's Tiny Trixie, og lille Blicci's Une Merveille

Blicci er en lille kennel i Værløse nær ved København. Kennelen ejes af Jane Raemy og Sven Thrysøe. Vi bor i et lille hus med en dejlig stor have, og det hele er indrettet fortrinsvis for vores hunde!

Hundene færdes naturligvis frit i hus og have sammen med os, og vi vil aldrig have flere ad gangen, end at vi har god tid til at tage os af den enkelte. Vi er også meget glade for vores gamle hunde, der trisser omkring og nyder at blive forkælet.
 

Vi er meget hjemme sammen med vores hunde, og går ture med dem hver dag. Tidligere gik vi til lydighedstræning og nåede også at snuse til agility, men tiden er desværre ikke i øjeblikket til disse ellers meget spændende og givende aktiviteter. Nu bliver det "kun" til udstillinger, i Danmark og af og til også i udlandet.

Sådan startede det

Vi har begge været dyreelskere lige fra vi var børn. Allerede som 10-årig besluttede Jane at hun ville opdrætte papillon en gang! I 1983 gik drømmen i opfyldelse, Jane fik kennelmærket Hopalong og opdrættede sit første kuld papillon. I 1985 fødtes Janes første champion af eget opdræt, Ch Hopalong Sweet Chianti.

I 1984 startede Svens interesse for papillon, han begyndte med udstilling og opdræt som delejer af Kennel Pepstar. I 1992 fik han sit eget kennelmærke Blicci og havde allerede da nået at opdrætte flere champions. Jane og Sven kørte i nogle år fælles opdræt med hvert sit kennelmærke, men i november 1996 besluttede vi at slå det hele sammen til Kennel Blicci.

På toppen i dag

Ingen hundeopdrætter når sine resultater alene. Alle står vi på skuldrene af de opdrættere, der var før os, og det er en fordel at kunne samarbejde med sine med-opdrættere i racen, så vi i fællesskab når de gode resultater. Derfor glæder vi os også over andres fremgang, for det er jo fremgang for racen!

 

Pocket & Mimi

Vores hunde har opnået fantastiske udstillingsresultater de sidste mange år. Vores hunde er topplacerede i Danmark og udlandet. Bl.a. har vores hunde vundet ved de tre berømteste udstillinger i verden: Westminster i USA, Crufts i England og Verdensudstillingen. Vi har eksporteret papilloner og phalener til Norge, Sverige, Finland, Holland, Belgien, Tyskland, Frankrig, Schweiz, Spanien, Canada, USA, Puerto Rico og Rusland. I kan se mere om vores seneste udstillingsresultater på siden Nyt.

I kan se vores egne hunde og en stor del af dem, vi har opdrættet, på siden "Hundene" som vil være under stadig udbygning.