2014 

Vi kan se tilbage på et fantastisk år 2014, med mange aktiviteter på udstillingsfronten især og med masser af succes. Tre nye champions, DKCH Blicci's Join The Team, DKCH Blicci's It Takes Two To Tango efter kun 6 udstillinger i alt, og sidst men ikke mindst DKCH SECH Blicci's Jazz It Up, der foruden championtitlerne kunne føje en stribe af top prestigefyldte titler til: Københavnsvinder 2014, Dansk Vinder 2014, Dansk Klub Vinder 2014 (Årets Phalenetæve), DKK Racevinder 2014 og Dansk Klubchampion. Også vores lille DKCH SECH Blicci's Hexia De Trix fejrede nogle fine triumfer med svensk championtitel på fornemste vis efter kun én udstilling i Sverige i året med en Bedst i Racen på en af de største udstillinger, Tvååker, samt i Danmark Københavnsvindertitlen og flotte placeringer, bl.a. som bedste tæve, på årets sidste DKK-udstillinger i Herning.

Nu ser vi frem til et nyt spændende år, og det ville da ligne os dårligt hvis vi ikke havde et par lovende nye kort i ærmet til 2015 sæsonen! Vi glæder os til at se jer allesammen igen meget snart! "Cooper", Lemuro's What Up. Foto: Wiegaarden

7. november, Danmark: To fantastiske måneder i udstillingsringen!

Ved Papillon - Phalene Klubbens udstillinger i oktober slog Bianca med BIR og BIM sin position fast som Årets Phalenetæve og tog desuden titlen Dansk Klubchampion i hus. Og så i november var det tid for årets store finale i Dansk Kennel Klub, Herning weekenden med Dansk Vinder titler om søndagen. Her blev Bianca BIR om løndagen og BIM om søndagen med Dansk Vinder 2014 titlen, og desuden endte hun på den prestigefyldte førsteplads som Årets DKK Racevinder Phalene. 2½ år gammel og nu allerede med 9 officielle titler, det er helt fantastisk. Tak til alle jer der er fans af vores dejlige Bianca, både dommere og venner.

Også Toffee havde en god dag i Herning, som bedste tæve og BIM papillon om lørdagen.

Sidst men ikke mindst, vores unge import "Cooper", Lemuro What's Up, havde en forrygende dag søndag hvor han tog sin første titel, Danish Junior Vinder 2014 og derefter sluttede som bedste han-2 med Cert! Cooper er et "naturtalent" der bare synes det hele er sjovt, han elsker udstillinger og charmerer alle.


21. september, Danmark: To Blicci Københavnsvindere på samme udstilling er ny kennel rekord!

Sikke en dag på DKK's internationale udstilling, Københavnsvinderudstillingen i Hillerød.  Først blev vores lille Toffee bedste tæve papillon, Københavnsvinder og Best i Modsat køn. Stor tak til super dygtige juniorhandler Josefine Sandby, de to var bare det helt perfekte par i ringen. Tillykke til bedste han, Københavnsvinder og BIR, DKCH INTCH Toymaker's You Never Can Tell.

Og så blev det phalenernes tur og her strålede Bianca endnu engang, som bedste tæve, Københavnsvinder og Bedst i Racen!

Stor tak til dommer Dusan Paunovic fra Serbien.


Foto: Wiegaarden


6. september, Danmark: Bianca bliver Best in Show for første gang!

Bianca går nu i samme fodspor som sin far, bedstefar, oldefar, tipoldefar og tip-tip oldefar, alle phalener der har præsteret at blive Best in Show over BIR papillonen ved Papillon-Phalene Klubbens udstillinger. Flotte præstationer, da der altid er hård konkurrence ved disse udstillinger.  Tillykke til BIR papillon, DKCH SECH DECH DEVDHCH Toymaker's Wannabe Vip. Tak til dommer Ásta Maria Gudbergsdóttir, kendt ung og succesrig papillonopdrætter fra Island, der her var på sin første dommeropgave udenfor Island.

Også vores papilloner klarede sig fint, med Joe-Joe og Tango som henholdsvis bedste han-2 og bedste tæve-2.Foto: Marianne Hansen

10. august, Finland: Cooper blev BIR-hvalp ved Verdensudstillingen

Lemuro What's Up, vores 7 mdr. gamle papillonhvalp, var vores deltager ved Verdensudstillingen i Helsinki, og han levede op til forventningerne ved at blive bedste hvalp i racen, hvor han bl.a. vandt over en topvindende hvalp fra Finland. Dommer var Dusan Paunovic. Stort tillykke til Cooper's opdrætter Egle Palaimaite i Litauen. Dette var bare Cooper's anden udstillingsweekend men han tog både flyrejse, hotelophold og al virak på denne kæmpeudstilling fantastisk flot. 


26. juli, Danmark: Joe-Joe er nu dansk champion, Bianca tog sit første BIR, og Cooper debuterede i ringen med Bedste Hvalp

Sikke en dag for os ved Papillon og Phalene Klubbens dobbeltudstilling på Fyn. På formiddagsudstillingen, dømt af Annette Bystrup, blev vores hvalp Cooper, Lemuro's What Up, Bedste hvalp på sin allerførste udstilling. Lidt senere blev Joe-Joe bedste han 2 med Cert og greb derved sin første chance til at blive champion efter sin toårs fødselsdag. På eftermiddagens udstilling, dømt af Gunnar Nymann, strålede Bianca i ringen og blev Bedst i Racen. Cooper blev bedste hvalp igen og Joe-Joe tog sit første Klubcert.


11. juli, Sverige: Toffee gjorde rent bord og er nu svensk champion!

Tvååker i Sverige er, ligesom Vejen i Danmark, en rigtig dejlig weekend, velorganiseret og med altid stort deltagerantal. I år deltog Jane kun om fredagen, men det var en rigtig god dag: I et antal af 69 anmeldte papilloner blev vores lille Toffee bedste tæve med Cert og CACIB og sluttede som Bedst i Racen. Hjertelig tak til dommer Heather Lamont fra Irland, og stor tak til alle venner, danske såvel som svenske, der var med til at gøre dagen ekstra hyggelig.


21 & 22. juni, Denmark: Ny Blicci champion og en god udstillingsweekend i Vejen

Som altid var det en god udstillingsweekend i Vejen og igen i år gik det rigtig godt for vores hunde. Joe-Joe blev bedste han om lørdagen med Cert og Cacib, kun seks dage for ung til at tage titlen dansk champion. Tak til dommer Kenneth Edh fra Sverige. Om søndagen blev Joe-Joe 2. bedste han med Reserve CACIB efter en international champion, så det bliver også et CACIB. Og så gik Bianca ind og blev bedste tæve med Cert og CACIB og da hun lige var fyldt to år, var titlen Dansk Champion hjemme, samt tillige Svensk Champion da hun allerede har Cert i Sverige. Tak til dommer Kim Bay.


31. maj, USA: "Star" og hendes datter ved Papillon Club of America National Specialty

Fabelagtige 14 år gamle Star, CH MACH5 Blicci's Sandra Dee MXC MJB2 OF så fantastisk ud i ringen sammen med sin smukke 11½ årige  datter Cher, CH MACH6 StarStruck Moonstruck RN NF. Begge fine gamle damer var udstillet i klassen for veteraner 10 år og ældre. Cher vandt klassen, vist af sin opdrætter Andrea Samuels and Star blev nr. 3, vist af Jane. Tillykke til Andrea og Cher's ejer Nancy Andrysiak. Star nyder livet som pensionist hos Andrea og dette var hendes definitivt sidste udstilling. Alle hendes børn og børnebørn havde en super national udstilling, ikke mindst i agilitykonkurrencerne. Tillykke til alle!


 

17. maj, Danmark: 
Ny dansk champion, Blicci's It Takes Two To Tango!

Udstillet en enkelt gang som junior i sommeren 2012, derefter mor til et kuld hvalpe sidste sommer og så klar til at genoptage udstillingskarrieren her i foråret - og så gik det rigtig stærkt! Efter kun fem udstillinger i 2014 er vores dejlige lille Tango nu dansk champion! Det er rekord her i vores kennel i hvert fald, men der er gode grunde til det. Tango har kvaliteter som er til at få øje på!

Tusind tak til dommerne der gav de tre certer, Charlotte Høier på Papillon og Phalene Klubbens udstilling i marts, Claire Anne Ahern på DKK's internationale udstilling i Roskilde i maj (billedet herunder), og sidst Hanne Laine Jensen på DKK Kreds 5's nationale udstilling i Hedensted, hvor Tango også blev bedste tæve og BIM.

Det glade billede til venstre er fra Papillon og Phalene Klubbens udstilling om eftermiddagen samme dag, hvor Tango debuterede i championklasse og vandt den!

 

 


 

 

4. april, Litauen/Danmark:  Velkommen til "Cooper"!

 

Velkommen til et super charmerende nyt medlem af vores familie: Lemuro's What Up, opdrættet af Egle Palaimaite i Litauen. Hans forældre er ITCH Dorado vom Schwabenhof og LTCH Aurin vom Schwabenhof, "Pepsi". Jane rejste til Klaipeda for at hente ham og på billedet står Egle med Pepsi og Jane med What's Up og hans kuldsøster Lemuro Wow Is Now. Tak til Egle og Donatas for al jeres gæstfrihed! Hvalpen har fået kaldenavnet "Cooper" og han er allerede faldet rigtig godt til i vores hjem!

 


 

 

22. marts, Danmark: En god dag for Tango!

 

Blicci's It Takes Two To Tango begyndte sin udstillingskarriere lidt senere end de fleste, men det skete virkelig med manér. Ved Papillon-Phalene Klubbens udstilling i Strøby vandt hun åben klasse, blev Bedste tæve med Cert og Bedst i Modsat. Tak til dommer Charlotte Høier for den meget smukke kritik på vores lille skønhed. Tillykke til Bedst i Racen, DKCH INTCH Toymaker's You Never Can Tell, ejet af Marianne Hansen, og tak til Telse for det flotte foto!

 

DKCH Blicci's Hexia De Trix var også placeret i bedste tæve klassen og efter to udstillinger fører hun nu tævernes Top 10 for 2014! 

 

 

    Til Siden Nyt