2012  


 

15. december, USA: Brody er tilbage i ringen med rosetter

 

Jenny og Kim rejste til årets sidste højdepunkt i USA, AKC/Eukanuba National Championship i Orlando, Florida med USCH GCH SECH DKCH Mystery's Question Mark og hans mor USCH INTCH BISS Majical Mystery's Abby Road. Begge gjorde det rigtig flot. Abby blev Select bitch om torsdagen og Bedste tæve og BIM om fredagen - fra veteranklassen! - og Brody blev Select dog om fredagen og endte weekenden med en flot 3. Award of Excellence ved den store hovedudstilling om lørdagen (foto herover, dommer Jacqueline Stacy). Det var første gang Brody var i ringen siden han vendte tilbage til USA. Vi ønsker stort tillykke og al mulig held i sæsonen 2013!

 December, Tyskland: Max er topvindende Papillon 2012

Med hele 13 gange Bedst i Racen i 2012 slutter INTCH DKCH DEVDHCH DECH PLCH Blicci's Golden Universe som Nr. 1 Papillon i den tyske kleinhundeklub, Verband Deutscher Kleinhundezüchter e.V. Han blev også 6 gange Landessieger. Altid flot vist af sin ejer  Bärbel Lieblich. Kæmpestort tillykke! Billedet herover viser Max på udstillingen i Meitingen i november, hvor han begge dage blev BIR og Landessieger. Også hans to døtre blev udstillet og vandt denne weekend. Baba Jaga vom Cavalierchen, der tog unghundecert begge dage og nu er tysk unghundechampion, og Dolly Dancer vom Cavalierchen, som blev bedste hvalp begge dage og  BIS-2 Hvalp om søndagen. Hjerteligt tillykke med det hele, godt gået! 24. november, Danmark: Ny champion: Blicci's Hexia De Trix

 

Vores lille Toffee er nu dansk champion! Kort efter at hun var blevet to år, hvilket er minimumsalderen for at kunne opnå titlen, fik hun det afgørende Cert ved årets sidste udstilling i Aalborg. Tak til dommer Jan Sonne-Schmidt! Toffee er den 36. champion af vores eget opdræt, det 11. champion afkom efter sin far DKCH SECH FICH NORDCH INTCH Blicci’s U Are My Universe og det 3. champion afkom efter sin mor, DKCH SECH Lamonia’s Evelina. Reservecertet gik til en anden af vores tæver, Blicci’s Floradora, der også stod for championat.


 

 

6. oktober, Danmark: Tredje Cert i rap for Toffee og nye håb i ringen

 

Klubudstillingen i Vetterslev-Høm blev endnu en god dag for vores opdræt: Blicci's Hexia De Trix tog det tredje Cert i rap. Nu venter hun bare på at blive gammel nok til at blive champion. Phalene hvalpen Blicci's Jet Set Celebrity blev Bedste Baby (tillykke til hendes ejer Lise Verburg!) og vores lille papillon han Blicci's Join The Team debuterede i ringen og blev Bedste Baby han.

 


15-16. september, Danmark: Dobbelt Cert, CACIB og BIM til Toffee

 

Søndag, BIR: DKCH INTCH Toymaker's You Never Can Tell - BIM: Blicci's Hexia De Trix
Dommer: Annaliisa Heikkinen - Foto: Marianne Hansen

 

 

Lørdag, BIR: Petitchien's Mr Melodrama - BIM: Blicci's Hexia De Trix
Dommer: Claire Anne Ahern 

 

DKK'S internationale udstillinger i Vejen blev en super weekend for Jane og Toffee, Blicci's Hexia De Trix, der fra mellemklassen blev bedste tæve og BIM med Cert og CACIB begge dage. Stort tillykke til BIR-hundene, godt gået, Marianne og Lars. 

 

Brody, USCH GCH SECH DKCH Mystery's Question Mark, blev 2. bedste han om søndagen med Reserve CACIB, der vil blive CACIB. Han har nu to CACIB'er i Danmark og et i Sverige og behøver så bare et mere i et tredje land for at blive international champion.

 

Vi sagde farvel til Brody senere på ugen, da han rejste hjem til sine ejere og opdrættere Jenny og Kim Widing i USA efter at have været her i 9 måneder. Det har været en fornøjelse at have ham her, en stor personlighed og en herlig lille hund. Han har afkom her og i Tyskland og vi glæder os til at se disse hvalpe vokse op. Stor tak til ejerne for at vi fik lov til at låne Brody. Han har haft det sjovt og vi ved at han også er glad for at være hjemme igen.

 

Sammen med Brody rejste hans datter Dotty, Blicci's Jewelina, der er efter DKCH SECH Lamonia's Evelina. Vi ønsker lille Dotty alt muligt held og lykke i sit nye hjem hos Jenny og Kim!

 


9, september, Sverige: DKCH Blicci's Every Little Thing er nu svensk champion

 

Rikke Rask tog sin svenske champion titel samt bedste tæve og BIM på SDHK's nationale udstilling på Eket. Tak til dommer Tiina Taulos fra Finland og stort tillykke til hundens stolte ejer Susanne. Rikke Rask lever til daglig som højt elsket familiehund, men når udstillingsringen kalder, er hun klar! Sven udførte handlerjobbet perfekt.

 


 

21 & 22. juli, Neussen, Tyskland: Super weekend for Max

 

 

Stort tillykke til Max, INTCH DKCH DEVDHCH DECH PLCH Blicci's Golden Universe og hans ejer Barbel Lieblich med Bedst i Racen og Best in Show 3 begge dage på den tyske kleinhundeklubs udstillingsweekend i Neussen. Vi er rigtig stolte af jer! 

 


BIR: USCH GCH SECH DKCH Mystery's Question Mark
BIM: EUW-11 NORDJV-10 NORDCH Menine's Lady Stardust - Tillykke til Petra og Sonja Lindlöf!

 

 

16. og 17. juni, Danmark: Super udstillingsweekend i Ballerup!

 

Om lørdagen blev Brody, USCH GCH SECH DKCH Mystery's Question Mark, Bedste han og Bedst i Racen. Det var hans første danske CACIB. Også vores to piger Gwen og Toffee faldt i dommerns smag, vandt deres klasser og blev placeret bedste tæve nr. 3 og 4. Tak til dommeren Charlotte Patterson fra USA! Og tillykke til Brodys ejere i USA, Jenny og Kim Widing. Efterfølgende viste det sig, at Gwens reservecert er blevet byttet til et Cert, så Gwen er nu Ny dansk champion!

 

Om søndagen, på Københavnsvinderudstillingen, gik det rigtig godt for Gwen, Blicci's Gwen Stefani, der blev bedste tæve med Cert og CACIB og titlen Københavnsvinder 2012. Tak til dommeren, legendariske Rainer Vuorinen fra Finland! 

 

 

Maj og juni, Rusland: 

Glædeligt nyt om Blicci's Illumination

 

Luchik, der bor hos Natalia Privalova i Moskva, blev far til sit første kuld hvalpe den 3. maj, tre tæver og en han.

 

Den 26. maj tog Luchik det sidste juniorcert til titlen Russisk Junior champion og blev Bedst i Racen. 

 

Og den 10. juni blev Luchik igen BIR og tog det første Cert på vej til titlen Russisk champion. 

 

Stort tillykke med det hele til hans ejer Natalia!

 


To kuldsøskende med succes: Gwen og Max!

 

6. maj, Danmark og Tjekkiet: Gwen og Max vinder i hvert sit land

 

Tak til dommer Brith Andersson fra Sverige som gav Gwen hendes første Cert og Bedste tæve nr. 3 ved den internationale udstilling i Roskilde. Dagen før blev Gwen Bedste tæve nr. 2 med Reserve Cert og Reserve CACIB under Francesco Cochetti fra Italien. Gwen så rigtig godt ud og vi fik mange rosende ord om hende fra ringsiden, tak for det allesammen.

 

Vores 6 mdr. gamle hvalp Blicci's It Takes Two To Tango var kun udstillet om søndagen og blev Bedste Hvalp.

 

Samme dag gik Gwen's kuldbror Max, INTCH DKCH DEVDHCH DECH PLCH Blicci's Golden Universe i ringen i Prag med sin ejer Bärbel Lieblich og de tog det hele: Cert, CACIB og Bedst i Racen. Stort tillykke!

 


29. april, Tyskland og Rusland:
Rigtig god weekend for Blicci papilloner

 

Ved den internationale udstilling i Opole i Polen fik Gwen's kuldbror Max det sidste CACIB til titlen International champion og blev samtidig polsk champion.

 

Tillykke til hans ejer Bärbel Lieblich og tak til dommer Kitty Sjong fra Danmark.

 

Og samme dag i Moskva på en national udstilling blev Blicci's Illumination (søn af Gwen!) Bedste junior han og tog Junior Cert. Tillykke til hans ejer Natalia Privalova.

 

 

21. april, Danmark:  Første champions efter Jet

 

På Papillon-Phalene klubbens udstilling i Herlufmagle kunne vi fejre de to første danske champions - ovenikøbet kuldsøskende - efter DKCH SECH NOCH NORDCH INTCH KBHV09 DKV09 DKKV09 DKKV10 KLBV09 KLBV10 KLBCH Blicci's Energetic. Til venstre Kecil Wait Your Chance (Amy), ejet af os, til højre WJW11 Kecil Winner Takes It All (Liller), ejet af Marianne Hansen, og i midten moderen til de to, smukke Kecil Vanity Fair med opdrætter Lise Verburg. Stort tillykke! Da Amy har Cert i Sverige bliver hun nu også svensk champion.

 

Vores 5 mdr. gamle Blicci's It Takes Two To Tango (DKCH SECH Maison Royale Pétale - NORDJV08 Blicci's Floradora) blev udstillet for første gang og blev Bedste Baby. Og Brody tog sit første klubcert. Tak til dommer Linda Volarikova fra Slovakiet.

 


 

 

1. april, USA:  Fantastiske Andrea tager for andet år i træk titlen National Agility Champion - nu med Carly

 

Sidste år vandt hun med Sparkle, i år med Sparkle's datter Carly! Helt utroligt flot. Kæmpe stort tillykke til Andrea Samuels. Vi er stolte over at være en del af dette, da Sparkle er datter af Star og Carly et barnebarn, ovenikøbet linieavlet på Star.

 

Carly hedder officielt: NAC CH MACH StarStruck Anticipation NF, og mor Sparkle er: NAC CH MACH4 StarStruck Sparkle Plenty OF. Begge amerikanske AKC udstillingschampions, begge Master Agility Champions, og nu begge National Agility Champions. Så bliver det ikke større! Tusind tak Andrea for alt det store arbejde, talent, tålmodighed og kærlighed du lægger i dine herlige hunde.

 

Det fantastiske billede herover har sin egen historie: Lillebitte Carly har et helt åbenlyst problem med vippen, da hun er let som en fjer og dårligt kan få den til at vippe ned. Sidste år sprang hun ved et uheld af vippen i utide. Andrea har trænet intensivt i et helt år på netop denne detalje og fotografen Steve Southard fanger det magiske øjeblik, hvor de to kæmper mod tyngdekraften og overvinder vippen!

 


27-31 marts, USA: Videoer fra PCA National i Seattle

 

Jane rejste til den amerikanske papillonklubs årlige nationale udstilling og tog en masse videoer. Der var ingen Blicci hunde med i år, men mange andre flotte hunde.


 

 

17. marts, Sverige: Brody er nu svensk og dansk champion

 

Med hele 74 papilloner anmeldt til den internationale udstilling i Malmö, blev Brody bedste han med Cert og CACIB og derefter Bedst i Racen! Brody er nu svensk og dansk champion! Tillykke til hans glade ejere og opdrættere i USA, Jennifer Widing & Kim Widing. Bedst i Modsat, også med Cert og CACIB, var et smukt barnebarn af Chip, Quetesh. Tillykke til hendes ejer og opdrætter Julia Lindstrii. Tak til dommer Dagmar Klein, en højt estimeret racespecialist.

 


Foto: Katrine Klok LarsenFoto: Sven Thrysøe

19. februar, Danmark: Brody starter ud med succes

 

På årets første klubudstilling tog Brody Cert og blev bedste han og BIM under dommer Lee Anne Bateman fra Canada!

 

Også stort tillykke til Sjuströmmars Tinkerbell, som fik phalene tævecertet. Tinkerbell ser efter DKCH SECH NOCH NORDCH INTCH KBHV09 DKV09 DKKV09 DKKV10 KLBV09 KLBV10 KLBCH Blicci's Energetic og DKCH SECH Haremet's Betty Boop og er ejet af Inger Yaglicilar.

 


Til Siden Nyt