StartNy.jpg (4646 bytes)

Blicci 2006 Nyt


28. december - Godt nytår til alle vores venner

Endnu et år er gået, og vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle vores venner og gode bekendte, tak for hyggelige stunder i året der gik, tak for jeres support, tak for jeres hilsner. Vi glæder os til at se jer igen og høre fra jer i 2007. 


December, Sverige - Bertil bliver Årets phalenehan nr. 2

Efter årets sidste udstilling i Stockholm, hvor vi ikke deltog, er årets toplister offentliggjort og vi er stolte af at se Bertil som årets phalene han nr. 2 i Sverige 2006. Hjertelig tillykke til årets han i Sverige, SCH DKCH NCH FINCH NORDCH INTCH Vittoria's Winsor, og til de øvrige hunde på listerne. Det har været en fornøjelse at udstille vore hunde i Sverige. Chip blev nr. 5 af papillon-hanner med kun 4 udstillinger.


2. december, USA - Tillykke til Lina's bror

Lamonia's Evelina's kuldbror, Lamonia's Ellington, er blevet amerikansk champion, bare et år gammel, ved en udstilling i Worcester County Kennel Club, Fitchburg, Massachusetts. Hjertelig tillykke til "Boomer"'s ejer Mona Johnson og opdrætter Inga-Lill Stener.


November, Danmark - Årets Top-10: Bertil er Årets phalene han

Årets Top-10 er offentliggjort og vi er stolte af kennelens resultater:


Oktober / november, Danmark: To phalene hvalpe eksporteret

Blicci's Diamonds R Forever
eksporteret til Anne-Lise Helleren
& Vidar Skjerahaug, Norge

Blicci's Done Is Done
eksporteret til Rik Verhelst-Pattyn, Belgien

Hvalpenes forældre er EUUV05 DKCH SCH KLBV05 KBHV06 KLBV06 Blicci's Blue Bayou og DKCH Crown's Best Inga Of Nikolas & Kira.

Vi ønsker dem alt muligt held og lykke i deres nye hjem!


November, Danmark: Chip er Årets DKK Racevinder

En af de allermest attraktive titler er nu i hus for Chip: Han er blevet årets DKK Racevinder, dvs. den mest vindende papillon på DKK's udstillinger i 2006. Titlen har været uddelt siden 2002, og ret overraskende har der ikke været en danskopdrættet vinder indtil nu! Tidligere vindere er: 2002: Ch Pepejas Master Of Magic (svenskopdrættet), 2003: Ch Lamonia's Botvid (svenskopdrættet), 2004: Ch Silenzio's Robin Hood (svenskopdrættet - Chip's far), 2005: Ch Denemore Noble Perfection (irskopdrættet). Vi er stolte over at se Chip i dette selskab af super tophunde.


Foto: Wiegaarden


8. oktober, Holland: Toddy bliver hollandsk unghundechampion!

Efter mindre end 2½ måned i Holland og udstillet bare 4 gange i alt, har Blicci's Chip Shot fået sin første titel. Flot fremvist af sin ejer Anja Wielhouver. Denne weekends dommere var racespecialisterne Hans Hilverda om lørdagen og Rie de Vos om søndagen, hvor den hollandske papillon- og phaleneklub fejrede sin 30 års fødselsdag. Vi er meget stolte over at Toddy fortsætter i den flotte stil han viste, lige inden han rejste fra os.


7. oktober, Danmark: Bertil bliver BIR igen

Papillon-Klubben's udstilling i Køge havde flot tilslutning med 20 phalener og 45 papilloner anmeldt, dømt af Hans Boelars from Holland.  Bertil blev BIR phalene for tredje gang i træk her i efteråret, samt BIS-2. Chip fik ved denne udstilling overrakt sit klubchampion diplom og roset af Papillon-Klubbens formand Lars Kalkerup. Tillykke til BIS-1, SCH DKCH NCH KBHV04 NORDCH KBHV05 DKKV05 SV05 FINCH Denemore Noble Perfection, ejet af Margot Hörnqvist.


1. oktober, Danmark: Velkommen til Lamonia's Evelina!

Vi er meget stolte over at kunne præsentere vores nye import:  En meget smuk og elegant 10 mdrs. tæve fra en af Sveriges top-opdrættere, Inge-Lill Stener. 

"Lina" har en super stamtavle: MultiCH Denemore Noble Perfection - SCH FINCH Lamonia's Sirikit.


24. september, USA: Star er nu MACH2!

Andrea skriver:

Idag ved Brookhaven kennelklubs agilitystævne på Long Island, tæt ved hvor jeg bor, lykkedes det Star at fuldføre de høje krav til hendes Master Agility Champion 2 titel (MACH2). Star er den første hund fra Long Island, der opnår denne titel, og også tror jeg den første importerede papillon! Dette var Star's første AKC stævne siden april, hvor hun holdt pause for at blive mor for tredje gang!

Her fra Blicci :.... Godt gået, Andrea og Star, og stort stort tillykke!

 


16. september, Danmark - Københavnsvinder udstilling


Phalene vindere. BIR EUV95 DKCH SCH KLBV05 KBHV06 Blicci's Blue Bayou
BIM: DKCH SCH NCH NORDCH DKKV05 INTCH KBHV06 Kecil Keeping Up Appearances


Bedste hvalp, papillon: Blicci's Dreams Come True, 8 mdr.

En rigtig herlig dag! Bertil blev BIR i skrap konkurrence og kan nu føje Københavnsvinder 2006 til sine titler. Vores lille papillontæve Blicci's Dreams Come True blev Bedste Hvalp. Tak til dommer Ove Germundsson fra Sverige, som det var en fornøjelse at udstille under, meget dygtig, meget venlig og interesseret i vores race (han opdrætter selv bulldogs :-)

Samme dag, i Zwolle i Holland, fik Blicci's Chip Shot sit første Unghunde Cert og blev Bedste Unghund under dommer Mrs. Klotz fra Tyskland. Stort tillykke til hans ejer Anja Wielhouwer!


9. september, Sverige  - Bertil bliver BIR på Sofiero

En af vores favoritudstillinger er Sydskånska Kennelklubbens ved Sofiero slot ved Helsingborg. Det er samtidig en af de populæreste udstillinger i Sverige, i år med 4605 anmeldte hunde. Det var derfor en særlig fornøjelse at se Bertil, EUUV05 DKCH SCH KLBV05 Blicci's Blue Bayou gå til tops blandt 25 anmeldte phalener som Bedst i Racen. Bedst i modsat var SCH Vittoria's Walkya, ejet af Inger Fjugstad. Tak til dommer Leif Lehmann Jørgensen fra Danmark.

2. september, Sverige - Jane dømmer specialklubudstilling

Jane havde den store fornøjelse at blive inviteret til at dømme Papillon-Ringen's uofficielle specialklubudstilling ved Tyresö slot lige uden for Stockholm. Med 55 papilloner (og bare én phalenehvalp!) tilmeldt blev det en rigtig interessant dag. Her er Jane med sin BIR (som også blev Bedste Veteran), den bedårende 7 år gamle tæve SCH USACH SV-00 Caspian's Blue Print, opdrættet og ejet af Anette Svensson, samt BIM, en ny meget lovende stjerne, den 10 mdr. gamle han Lamonia's Elliot, opdrættet og ejet af Inga-Lill Stener. Hjertelig tillykke til alle vindere på denne udstilling!


27. august, Norge - Chips søn på sin første udstilling

Inkies Going To Be A Troublemaker - "Alex"  (DKCH SCH FINCH NORDCH INTCH Blicci's U Are My Universe - DKCH Inkies Yes She's Tomorrows Hope) blev BIS-3 Hvalp af 32 hvalpe af alle racer ved en match udstilling i Stavanger. Alex er opdrættet af  Kitty Sjong og ejet af Margrethe Lundegaard, Norge. Hjertelig tillykke her fra Blicci! 
 

30. juli, Danmark - Toddy rejser til Holland

Blicci's Chip Shot rejste i dag til Holland med sin nye ejer Anja Wielhouwer, kennel van Fleur's Vlinderke. Få timer inden havde han fået sit første Cert, bare 10 mdr. gammel, ved DKK's internationale udstilling Brøndby. Dommer var Stefan Sinko fra Slovenien. Besøg Toddy's side og se et videoklip af ham! Vi ønsker ham al muligt held og lykke i sit nye hjemland.


28. juli, Sverige - Bertil er blevet far

Vi er stolte af at kunne bekendtgøre Bertil's første kuld, 4 sunde og smukke tævehvalpe! Den heldige opdrætter er Ingegerd Hallberg, Canifelis kennel in Sverige og den lykkelige mor er yndige SCH DKCH NCH NORDCH KBHV05 KLBV05 Canifelis Xidra, topvindende phalenetæve i Sverige og Danmark 2005. Vi ønsker de små en lys fremtid.


8. juli, Sverige - Bertil er nu svensk champion

Minimumsalder for at opnå det svenske championat er 2 år, og Bertil rejste en uge efter sin to års fødselsdag til Tvååker i Sverige og fik sit svenske championat i første forsøg. Tak til dommer Michael Forte fra Irland.


 
Dommer Kim Bay med Marie and Jane med Bertil
Fotos: Anker Soelberg
Jane med Chip  
     

17. juni, Danmark - To BIR og en BIM

Det gik rigtigt godt for vores kennel på DKK's internationale udstilling i Aalborg. Jane rejste med Chip, Toddy, Bertil og Marie og havde hænderne fulde i løbet af dagen. Lille Toddy viste sig flot på sin første officielle udstilling og det blev til 1. pr. 1.v. med SL. Chip og Bertil vandt hver deres race - dygtige drenge! Og så var der Marie! Som sidst i Hillerød viste hun ikke helt perfekt ringpræsentation, men vandt på sine gode kvaliteter unghundeklassen med CK og blev bedste tæve med Cert! Og dermed BIM. Tak til dommer Kim Bay, der havde så mange smukke ord at sige om vores hunde. Og tak til Mia, Anette, Ellen, Inge og andre der hjalp mig i og udenfor ringen, og tak til Anker for fotograferingen! Tillykke til de øvrige vindere.  


4. juni, Sverige - Bertil bliver Bedst i Gruppen 5 i Österbybruk

DKCH EUUV05 KLBV05 Blicci's Blue Bayou blev BIR og Bedst i Gruppen 5 under racespecialist Don Mahoney fra Australien.

Bertil i Österbybruk

 

25. maj, Danmark - Bakkeskue i haglvejr

Toddy synes ikke det er sjovt

Debbie synes slet ikke det er sjovt

Vi deltog på DKK Kreds 1's skue på Bakken som traditionen foreskriver, og havde en fin dag - ihvertfald indtil et stykke ind i finalerne, hvor vejrguderne viste sig fra deres værste side. Blicci's Color My Dreams (Marie) blev bedste phalene, Blicci's Chip Shot (Toddy) blev bedste hvalp, og lille Blicci's Dreams Come True (Debbie), der var på sin allerførste udstilling, blev bedste baby og derefter bedste papillon! Hun nåede at gå ind i finalen om skuets bedste baby, og Toddy i finalen om bedste hvalp, men lige som han og Sven var i ringen, slog en kraftig haglbyge ned over området. Ikke desto mindre nåede Toddy at blive placeret som nr. 5 i den store gruppe af hvalpe. Vi valgte derefter at tage hjem og overlade konkurrencen om skuets bedste hund til de øvrige deltagere!


21. maj, Sverige - Bertil bliver BIS på Phalene-specialen

Vi havde en dejlig dag på det svenske Phaleneselskabets udstilling i Hässleholm. DKCH EUUV05 KLBV05 Blicci's Blue Bayou blev BIR og BIS, og NORDJV-03 NORDCH Thygesminde's Julia, der er datter af Nougat, blev BIM. Julia er ejet af Marita Lindfors og Annelise Pedersen. Dommer var Torbjørn Skaar.


9. maj, Danmark - Tillykke med fødselsdagen, Nina!

Hopalong Nina Ricci, mor til 7 champions, er blevet 10 år. Nina nyder sit otium hos Irene Christensen, og Irene har sendt os dette herlige billede af Nina, der straks har taget sin fødselsdagsgave, en prinsessepude, i besiddelse! 


6. maj, Danmark - DKK's internationale udstilling i Hillerød

Papillon: 8 mdr. gamle Blicci's Chip Shot blev Bedste Hvalp. Vi ser frem til at udstille "Toddy" i de officielle    klasser snart. Phalene: På sin allerførste udstilling overraskede 9 mdr. gamle Blicci's Color My Dreams os positivt ved at  tage Cert og blive BT-3.  "Marie" er en ung dame med fut i! 

1. april, Danmark: Nyt fra udstillingsringene


Angel flyver til tops for Brigitte Cardoletti

19. marts, Spanien: Ny international champion og gruppevinder!

"Angel", FCH Blicci's After Eight, kan nu føje titlen International champion til sit navn efter hun fik CACIB og blev bedst i racen ved den internationale udstilling i Torrelavega, Spanien, under dommer Mr. Jose Vidal from Venezuela. Som om dette ikke var nok, blev Angel senere på dagen vinder af gruppen. Stort tillykke til hendes ejer Brigitte Cardoletti. Flot klaret!


18. marts, Sverige: Bertil og Chip vinder i Malmö

Bertil tog sit første Cert og CACIB i Sverige og blev bedst i racen under P.C. Zwaartman-Pinster from Holland, og Chip blev bedste han med CACIB og BIM hos Gunnar Nymann fra Danmark. Tak til begge dommere!


Chip med sin flotte roset som 2.vinder i åben klasse

Chip får Reserve Dog CC!

 

11. marts, England: En fantastisk rejse til Crufts

Mange måneders planlægning var gået forud for vores rejse, hvor vi skulle udstille en hund for første gang i England. Både Chip og Bertil havde kvalificeret sig til Crufts, men vi valgte kun at tage Chip med i år. Antal tilmeldte i racen var 242, så vi regnede ikke med den store chance for at vinde - det ville være en kæmpe oplevelse bare at være med på denne verdens største og mest berømte udstilling. Chip var i rigtig godt humør på dagen og funklede om kap med de mange blitzlys. Han endte på en meget flot 2.plads i den største klasse, Open class. Da bedste han var fundet, blev Chip kaldt ind for at konkurrere om 2. bedste han i racen - "the Reserve Dog CC", og dommer Malcolm Fowler gik hurtigt hen og overrakte rosetten til Jane og Chip. En kæmpestor ære og vi måtte knibe os i armen! Sven har fotograferet. Tak til vores rejsekammerater Marianne og Lars, Inger, Pernille og Margot fra Sverige for en vellykket og dejlig tur.


Tip og Star bliver BIR og BIM

19. februar, USA: Dobbeltsejr for Blicci!

På "First Company Governor's Foot Guard Athletic Association"s udstilling in Hartford, Connecticut (32 anmeldte papilloner), blev USACH CDNCH Blicci's Upside Down U Turn Me (til højre) Bedst i Racen og BIM var USACH MACH Blicci's Sandra Dee (til venstre). De to er halvsøskende, afkom efter vores Nina Ricci. Hun er også mor til Chip. Dommer var Marlene M. Dunbury.


18. februar, Danmark: Bertil bliver Bedste han og Chip BIR og 4. i gruppen

Ved DKK's første internationale udstilling i Odense gentog Chip sin succes fra 2005's sidste DKK-udstilling i Herning: Gruppeplaceret igen, som eneste genganger af de fire hunde fra Herning. Dommer for papillon og phalene var Giuseppe Alessandra fra Italien og gruppedommer var Marie Petersen fra Danmark.

Bertil bliver BIM

Chip bliver BIR

Phalene: Nu i championklasse, viste Bertil sin vanlige kvalitet ved at vinde klassen og derefter blive bedste han. Bertil og DKCH SCH NCH NORDCH DKKV05 Kecil Keeping Up Appearances har mødt hinanden før i BIR/BIM konkurrencen, og denne gang var det tæven, der trak det længste strå. Tillykke til hendes ejer Lise Verburg.

Se Videoclip af de to phalener i ringen

Papillon: Her er Chip fotograferet i race-ringen som BIR-vinder foran tæven NCH SCH DKCH NORDCH Marbijo's Isabella ejet af Anne-Lise Helleren  i Norge. Tillykke!  


Bertil bliver BIR
Bertil bliver BIR Phalene. BIM er DKCH Rosy Wings Carol in Moonlight
Foto: Ole Købler

28. januar, Danmark: Bertil er nu dansk champion

Efter hele 11 certer var Bertil endelig 18 måneder og gammel nok. Og han blev champion med maner: Bedste han, Bedst i Racen og Best in Show. Tak til dommer Kresten Scheel!

Årets første udstilling i Karlslunde var også udstillingsdebut for vores nye lille papillonhvalp Blicci's Chip Shot. Som navnet antyder en søn af Chip, DKCH SCH FINCH NORDCH INTCH Blicci's U Are My Universe og Menine's High Fidelity. Lille "Toddy" blev Bedste Baby og Bedste Baby/Hvalp

Blicci's Chip Shot

Blicci's Chip Shot

Til siden Nyt