Blicci 1999 Nyt

 

30. december

Vi ønsker alle et godt nyt år 2000!

Vi har taget nye billeder af en del af vores hunde og går nu i gang med at scanne ind, så hold øje med vores sider i den nærmeste tid!

Skål!

29. november

Ved Papillon-Klubbens udstilling i Aalborg i lørdags fik Blicci's Purple Haze sit første dommercertifikat. Tillykke, Mette og Claus! Dommer var Karl-Erik Johansson, Sverige.

Også vores hvalp Blicci's Roselil, der er efter Toymaker's Faust og Pepstar's Call Girl, klarede sig rigtig godt. Hun blev Bedste Baby Tæve ud af en hel flok søde små piger! Rosie, der er knap 6 mdr.,  får snart sin egen side i Galleriet.

 

Blicci's phalene opdrætsklasse, Herning! (27600 bytes)

11. november

På DKK's internationale udstilling i Herning d. 6. november skrev kennel Blicci historie ved at stille den første phalene opdrætsklasse i Danmark! (Så vidt vides, ihvertfald - vi hører meget gerne, hvis der har været fortilfælde!) . Klassen bestod af, fra venstre:

Dommer var den kendte racespecialist Kitty Sjong. Foto: Symbios.

Papillon Blicci's Purple Haze havde igen en rigtig god dag, hun fik 1.pr.ungh. 1.v.CK, Bedste tæve nr. 2 med Res.CACIB.

     

26. oktober

Ved Papillon-Klubbens specialudstilling i Zoo City i Hvidovre i lørdags blev Blicci' Richesse Bedste Hvalp. Og Blicci's Purple Haze vendte stærkt tilbage til udstillingsringen efter en tids pause ved at blive vinder af unghundeklassen med CK og Bedste tæve nr. 3. Tillykke til ejerne Mette & Claus! Se NYE fotos af Futte på hendes side!

Samme dag var Blicci's Nougat Wonder rejst til Kropp i Tyskland, hvor han blev Bedst i Racen! Tillykke til Inge og Bendt!

 

29. september

Der er kommet et par nye fotos til samlingen af forfædre i vores galleri. Vi er meget glade for at modtage billeder fra andre opdrættere, så samlingen af stamtavle foto-links efterhånden kan blive komplet. Ligger DU inde med et billede af en hund, som du kan se mangler, vil vi være meget taknemmelige for at måtte låne det.

Ved Dansk Kennel Klubs internationale udstilling i Brøndby d. 26. september blev vores phalenehvalp Blicci's Rainbow Wonder Bedste Hvalp i racen for tredje gang i træk. Og papillon Gallinas Romance blev Bedste Veteran i racen atter en gang.

 

6. september

Vi er stolte over at præsentere vores nye forsidehund, Blicci' Oui C'est Ça, der har udviklet sig til en meget smuk phalene.

 

15. august

DKCH Blicci's Nougat Wonder er blevet Bedst i Racen - for tredje gang i træk - ved Papillonklubbens udstilling i Stepping i dag!

Ved DKK's internationale udstillling d. 14. august blev DKCH Blicci's Nougat Wonder Bedst i Racen Phalene - igen! Og hans lille halvsøster Blicci's Rainbow Wonder blev Bedste Hvalp i racen - igen!

Vores nu 11-årige veteran Gallinas Romance blev Bedste Veteran papillon, som hun har været det hver gang hun har været udstillet i denne klasse.

 

29. juli

På Papillonklubbens Separatudstilling i Karlslunde d. 25. juli blev DKCH Blicci's Nougat Wonder Bedst i Racen Phalene. Atter engang tillykke til Inge og Bendt Christensen!

BIR Phalene Karlslunde (17775 bytes)
Fra venstre: BIR Blicci's Nougat Wonder og BIM: Magic Paloma v.d. Johannieterhof

Dommer: Ingrid Ehold, Østrig

Desuden blev Blicci's Rainbow Wonder Bedste Hvalp Phalene og Blicci's Richesse blev Bedste Babytæve Papillon.

 

16. juli

Frit efter H.C. Andersens Tommelise, lille Roselil på et mammutblad:

Roselil som Tommelise! (18928 bytes)
Blicci's Roselil, 5 uger

 

11. juli

Sommerferie i Kennel Blicci -
og alle nyder det!

Vi ønsker alle vores venner en dejlig sommer.

 

 

Blicci's Rainbow Wonder 5 mdr.

Blicci's Riverdance 4½ md.

Fancy & Lilleper (14640 bytes)

 

28. juni

Vores hvalpe trives fint og de har fået navne nu.

Lines 3 piger hedder Blicci's Ray of Light, Blicci's Roses are Red og Blicci's Roselil.

Bellas dreng hedder Blicci's Royal Flush og pigen Blicci's Royal Beauty.

Der kommer snart nye billeder af begge kuld!

11. juni

Vi har fået to nye papillonkuld - se vores Hvalpe side.

22. maj

Blicci's Rainbow Wonder, Blicci's Riverdance og Blicci's Richesse har nu fået deres egen side  i Galleriet. Og Blicci's Nougat Wonder har fået et nyt billede på sin side.

13. maj

DKK Kreds 1 Skue på Bakken blev igen en super dag for vores kennel. Vi havde vores 3 hvalpe med og de klarede sig rigtig flot.

Blicci's Rainbow Wonder 3½ måned (19120 bytes)
Blicci's Rainbow Wonder med sit livs første vinderroset!

3. maj

DKK's internationale udstilling i Vissenbjerg blev en fantastisk dag for Kennel Blicci: Vi fik vores tredje phalenechampion i Blicci's Nougat Wonder, der fik det eftertragtede certifikat af dommer Hanne Laine Jensen. Nougat fik også CACIB og blev Bedst i Recen. Et stort tillykke til ejerne Inge & Bendt Christensen.

BIR & BIM Phalene Vissenbjerg (25186 bytes)

BIR:  Ch Blicci's Nougat Wonder med ejer Inge Christensen
BIM: Ch Inkies Keepsake Katie med ejer Kitty Sjong

 

Og - sensation! - vores dejlige Mimi, Gallinas Romance, gentog successen fra Fredericia og blev udstillingens Bedste Veteran nr. 2!  Dommer her var Pamela Cross Stern fra England.

 

 

28. april

Der er en masse at gøre i haven i øjeblikket, og Blicci's Little Wonder og hendes datter Blicci's Rainbow Wonder går ivrigt op i arbejdet!

Se de nyeste billeder af vores hvalpe på siden Hvalpe

 

Blicci's Little Wonder & Blicci's Rainbow Wonder(24464 bytes)

12. april

Vores tricolour papillonhvalp Blicci's Riccadonna flyttede til sit nye hjem i Københavnsområdet. Vi glæder os til at følge hende i fremtiden, da hun tegner særdeles lovende. De andre to hvalpe i kuldet, Blicci's Richesse og Blicci's Riverdance, bliver hos os indtil videre. Det er også to rigtig lækre små hvalpe!

10-11. april

Der var hele to udstillinger i Næstved denne weekend, en papillonklub-udstilling om lørdagen og en kreds-udstilling om søndagen. Ved begge udstillinger fik Blicci's Nougat Wonder CK og blev placeret i Bedste han klassen, phalene.

Blicci's Purple Haze debuterede i unghundeklassen og var vinderplaceret begge dage, om søndagen som 2. vinder med CK.

27. marts 1999

Blicci's Nougat Wonder var i Tyskland sidste weekend og fik sit første tyske dommercertifikat ved en Kleinhundeudstilling i Kropp. Tillykke!

21. marts 1999

Vores phalenehvalpe har nu rundet de 8 uger, og de tre drenge er flyttet hjemmefra i løbet af weekenden. Alle har fået rigtig gode hjem, og vi ønsker dem alt muligt held og lykke. Tæven Blicci's Rainbow Wonder bliver foreløbig her hos hos. Hun er en meget lækker hvalp, der ligner sin mor Ch Blicci's Little Wonder på en prik! Vi er meget tilfredse med dette kuld hvalpe, der alle har et herligt temperament, og sender de bedste hilsner til far Ch Stand-By Entertainer og hans ejer Karen-Margrethe Fabricius, kennel Crown's Best i Haslev.

7. marts 1999

Der er nu stamtavle på alle hunde i Galleriet, og vi er glade for at kunne vise fotos af mange af hundene i stamtavlerne.

 

21. Februar 1999

Resultater fra Papillon-klubbens udstilling i Dømmestrup på Fyn d. 21. februar:

Vi havde kun Gallinas Romance (Mimi) med, og hun blev Bedste Veteran igen.

Svens datter Christina vandt Barn & Hund 12-17 år med Mimi. Tillykke Christina!

Dommer: Leif Lehmann Jørgensen

Christina&Mimi.jpg (21426 bytes)

 

Blicci's Purple Haze (18809 bytes)

Blicci's Nougat Wonder (16675 bytes)

Blicci's Purple Haze
Bedste Hvalp i Fredericia
Tillykke til ejerne!
Blicci's Nougat Wonder
Bedst i Racen, Certifikat
og CACIB i Fredericia
Tillykke til ejerne!

15. Februar 1999

Resulter fra DKK's udstilling i Fredericia d. 14. februar:

Så det var bare en super dag for vores kennel. Tillykke til Inge og Bendt med Nougat, det var meget flot gjort, og tillykke til Claus og Mette med lille Futte, der godt nok var lidt overvældet af den store hal med mere end 2.900 hunde udstillet, men alligevel klarede sig igennem til Bedste Hvalp. Og 10-årige Mimi var som sædvanlig mægtig veloplagt og repræsentede racen på bedste vis i Store Ring, hvor hun kun var slået af en Pharao Hound. 

15. Februar 1999

Som I måske har bemærket, er vi i øjeblikket ved at opdatere hundesiderne i galleriet, så den nu også indeholder en 3-generationers stamtavle på hunden samt et eller flere billeder af forældre. Nogle af disse fotos af kendte avlshunde har aldrig været offentliggjort før.

13. februar 1999

Nina fødte i nat tre dejlige hvalpe. Læs mere om dem på Hvalpe siden!

6. februar 1999

Husk DKK's udstilling i Fredericia, hvor I  søndag d. 14. februar kan se phalene (5 stk. tilmeldt) og papillon (43 stk. tilmeldt). De to racer bliver bedømt i Ring 14 og dommer er Rose Envall Larsson fra Sverige. Bedømmelserne starter kl. 10,00,  phalene og papillon ca. kl. 11.00. Vi har selv Gallinas Romance tilmeldt i veteranklasse tæve papillon, og desuden kommer Blicci's Purple Haze i hvalpeklasse papillon og Blicci's Nougat Wonder i åben klasse han phalene.

1. februar 1999

Blicci Papillon & Phalene har nu været på nettet i 3 uger, og vi er helt overvældet af de mange positive reaktioner vi har fået, både i gæstebogen og i mails modtaget fra papillon- og phalenevenner over hele verden. Tusind tak! (Alle der skriver, får naturligvis et personligt svar).

Efter kun én uge, og endda før siderne var rigtig færdige, fik vi vores første "site award", CARATOOTS BEST DOG SITE AWARD fra Kaj Gänger i Sverige. Det var et ordentligt skulderklap! Og nu her til morgen poppede det sødeste lille billede op i mailen: LILY'S GRRREAT SITE AWARD. En helt ny award indstiftet af Elina Lahti, Sultan's Palace i Finland og hendes phalenetæve Lily. Vi er stolte af at være de første der modtager denne pris. Tusind tak! I kan se begge priser på vores Links side, og benyt lejligheden til at besøge både Caratoots og Sultan's Palace, begge sites har meget spændende at byde på.

1. februar 1999 - Vores hvalpe stortrives......

Vores phalenehvalpe født d. 22. januar vokser og trives, de ligner rigtige små marcipangrise. Nu varer det ikke så længe inden der kommer billeder af dem.

22. januar 1999

Det var Janes fødselsdag, men også dagen hvor vores phalenehvalpe blev født, 1 tæve og 3 hanner! Læs mere om dette på siden Hvalpe og se billeder af forældre og bedsteforældre samt stamtavle.


Sket i 1998 - et fantastisk år for Kennel Blicci

På udstillingsfronten blev 1998 et af vores hidtil mest succesrige år, bl.a. i og med at vi opnåede at få ÅRETS PAPILLONTÆVE og ÅRETS PHALENETÆVE!

De to superhunde er papillon DKCH SCH INTCH KBHV96 NORV96 KLBCH Inkies Incredible Isabella og DKCH SCH WA97 INTCH KLBCH Blicci’s Little Wonder, og de bor begge hos os i Kennel Blicci.

Nye champions i 1998

Lotte blev svensk champion ved en international udstilling i Malmö i marts, og vores anden phalenetæve, DKCH Hopalong Mary Lou, fik sit tredje dommercertifikat i maj og blev dermed dansk champion. "Lulu" blev også Årets Phalenetæve nr. 3. Hun er en meget yndig hund af den mindre type.

Veteran til tops

Ved Kreds 2’s Hvalpe- og Veteranskue i Stestrup den 15. november blev vores dejlige 10 år gamle papillontæve Gallinas Romance Skuets Bedste Veteran nr. 2. En flot placering, da der var mange racer repræsenteret. Det er flere år siden, "Mimi" har været udstillet sidst, men hun kan godt lide det og vil komme igen i år.


Foto: Gold Wing

Jane og Gallinas Romance (15253 bytes)

 

Nye stjerner på vej

Den 28. november blev en god dag for Kennel Blicci ved Papillon-Klubbens udstilling i Aalborg.

Bedste Baby Papillon og Udstillingens Bedste Hvalp blev Blicci’s Purple Haze, ejet af Mette og Claus Holm. "Futte" er dattter af Bella og har det således ikke fra fremmede.

Bedste Veteran Papillon blev Gallinas Romance, se ovenfor.

Blicci's Purple Haze (15529 bytes)

Og endnu et meget flot resultat ved denne udstilling:  Phalene Blicci’s Nougat Wonder, ejet af Inge og Bendt Christensen, fik dommercertifikat og blev Bedst i Racen Phalene. "Nougat" er en søn af Lotte og han er en dejlig ung hund, som vi glæder os til at se igen til DKK's udstilling i Fredericia d. 14. februar.

Vi var særlig glade for resultaterne i Aalborg, fordi dommeren er en meget estimeret opdrætter, handler og papillonkender, Sean Carroll fra Irland. Alle 3 hunde modtog en speciel ærespræmie fra Sean Carroll, en meget flot roset i de irske farver, som kan ses på billederne.

Inge og Blicci's Nougat Wonder (17092 bytes)

Foto: Sven Thrysøe

 Til siden Nyt